LAC Programm: Juht, kui Coach

Tänapäeva dünaamilises ärikeskkonnas on juhtide ees suuremad väljakutsed kui kunagi varem. Juhtimine pole enam pelgalt korralduste andmine ja tulemuste jälgimine – see on inspireerimine, arendamine ja meeskonnaliikmete potentsiaali maksimeerimine. Erickson Internationali “Leader as Coach” (LAC) programm on loodud just selleks, et anda juhtidele vajalikud tööriistad ja oskused, et tõusta oma juhtimisrollis uuele tasemele.

 

Mis on LAC programm?

LAC (Leader as Coach) on spetsiaalne programm, mis õpetab juhte kasutama coaching’u metoodikaid igapäevases juhtimistöös. Programm põhineb lahenduskesksel lähenemisel, mille kaudu juhid õpivad tõhusat suhtlemist, töötajate motiveerimist ja nende iseseisva probleemilahendamise toetamist. Läbi praktiliste harjutuste ja reaalsete juhtimisolukordade analüüsi saavad osalejad selgeks, kuidas coaching’u tehnikad võivad aidata kaasa paremate tulemuste saavutamisele nii individuaalsel kui ka meeskondlikul tasandil.

LAC programm on suunatud juhtidele, meeskonnajuhtidele ja neile, kes soovivad arendada oma juhtimisoskusi, et tõsta meeskonna efektiivsust ja tulemuslikkust. See on ideaalne neile, kes otsivad viise, kuidas olla mitte ainult juht, vaid ka mentor ja arendaja oma meeskonnale.

Millist väärtust saab juht, kes valib LAC programmi?

Tõhusam meeskonnatöö: Õpid, kuidas arendada meeskonna koostööd ja suurendada kaasatust, kasutades coaching’u tehnikaid, mis edendavad avatud suhtlust ja usaldust.

Töötajate areng: Saad tööriistad, kuidas toetada ja arendada oma meeskonnaliikmeid, aidates neil saavutada oma täispotentsiaali, mis omakorda toob kasu kogu organisatsioonile.

Paremad juhtimisotsused: Õpid esitama võimsaid küsimusi, mis suunavad meeskonnaliikmeid iseseisvalt mõtlema ja leidma lahendusi, mis on läbimõeldud ja tõhusad.

Suurem töörahulolu ja töötajate hoidmine: Coaching’u lähenemine aitab luua positiivse töökeskkonna, kus töötajad tunnevad end väärtustatuna ja motiveerituna, vähendades sellega töötajate voolavust.

Isiklik ja professionaalne areng: Lisaks meeskonna arendamisele aitab LAC programm ka sind ennast – juhina – kasvada ja areneda, muutes su juhtimisstiili kaasavamaks ja mõjusamaks.

Kuidas LAC programm töötab?

LAC programm on üles ehitatud nii, et see sobiks ka kõige kiirematele juhtidele. Programm koosneb interaktiivsetest töötubadest, kus teooria on kombineeritud praktiliste harjutustega. Lisaks sellele on võimalik saada individuaalset juhendamist, et süveneda sügavamalt isiklikesse juhtimisväljakutsetesse.

Liitu LAC programmiga ja astu esimene samm oma juhtimispotentsiaali täielikuks realiseerimiseks. Muuda oma juhtimisstiil selliseks, mis inspireerib, kaasab ja toob esile parima nii sinust kui ka sinu meeskonnast.

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today